Sentralbord: +47 51 84 80 00

Etter vanlig arbeidstid blir du overført til vår 24-timers vakttelefon.

  1. GMC
  2. Eiendom
  3. Næringslokaler

SPENNENDE NYE NÆRINGSLOKALER

GMC Eiendom har prosjekter og eiendommer som styrker posisjonen til industri- og servicebedrifter, offentlige tjenester og utdanningsinstitusjoner i Stavanger og omegn.

Topp moderne i sentrum

Den nye grønne bydelen i Stavanger Nord har inntil 56.000 m² fleksible næringslokaler med en ideell plassering. Vi har åpnet dørene for ansatte og studenter ved Handelshøyskolen BI og Noroff Stavanger, barn og voksne i Byfjordparken barnehage, Stavanger kommune ved Helse- og sosialkontor, Hjemmebaserte tjenester og NAV, samt en rekke andre virksomheter.

Bærekraft

Felles for våre næringseiendommer er GMC Eiendoms ambisjon om å levere bærekraftige kontrakter for alt vårt utleie- og salgsareal. 80 prosent av energien i Byfjordparken kommer fra fornybare kilder, oppvarmingen kommer fra sjøen, og det er mulighet for solcellepaneler på taket. For å dokumentere miljøprofilen har Byfjordparken blitt sertifiserte etter BREEAM-NOR-standarden i kategorien Excellent.

Premium møtelokaler

GMC Eiendom disponerer eksklusive møtelokaler i Skansegata i Stavanger sentrum. For bedrifter og grupper som ønsker elegante og praktiske omgivelser for viktige sammenkomster, enten det er kontraktsmøter, velkomst av viktige kunder eller hyggelige sammenkomster med partnere og venner, vil Skansen møte- og selskapslokale være en ideell ramme.

Les mer om Skansen møte- og selskapslokale

Kontaktpersoner bolig og næring