Sentralbord: +47 51 84 80 00

Etter vanlig arbeidstid blir du overført til vår 24-timers vakttelefon.

  1. GMC
  2. Om GMC
  3. GMC Yard

GMC YARD

GMC-verftet på Buøy i Stavanger opererer to dokker, én på 280 meter og én på 140 meter – begge med azimuth pit. Selskapet har verksted og kompetansen til å levere klassing, modifikasjon og reparasjon.

Om selskapet

GMC Yard ligger på det gamle industriområdet til Rosenberg verft i Stavanger. Dokkene som tidligere ble brukt til å utruste skipene til Sigvald Bergesen og andre store Stavanger-redere, byr i dag på fleksibilitet og arbeidsforhold som kommer GMCs kunder til gode.

GMC Yard kan dokke alle slags fartøyer i forbindelse med klassing, modifikasjon, planlagt vedlikehold og reparasjon. Direkte langs dokkene har GMC Yard verftskraner med løftekapasitet på 330 tonn.

Sterke referanser

På kaia ved dokkene har GMC flere maskin- og sveisehaller, produksjonshaller for prefabrikkerte løsninger og spesialiserte verksteder.

Alle våre fagmiljøer kan på kort varsel gjøre en innsats på stål/sveis og mekanisk arbeid, elektro og automasjon, prefabrikasjon og ombygging. Vi har gode referanser på overflate og propell.

Multidisiplin modell

GMC Yard tilbyr en samlet prosjektledelse for oppdrag med mange elementer og forskjellige fag. Vi kan levere dersom kunden har tilleggsønsker i forbindelse med planlagt klassing.

For kunder som ikke har behov for dokking, kan GMC Maritime tilby kaiplass både ved GMC Yard på Buøy, på Mekjarvikbasen i Randaberg og Gismarvik base ved Haugesund, samt Hinnabasen i Jåttå.

Kontaktpersoner