Sentralbord: +47 51 84 80 00

Etter vanlig arbeidstid blir du overført til vår 24-timers vakttelefon.

  1. GMC
  2. Industri
  3. Basetjenester
  4. Mobilisering-demobilisering

Lang erfaring – raskere mobilisering

GMC leverer effektiv mobilisering og demobilisering av skip, rigg og installasjoner. Med mobilt utstyr kan vi også levere på lokasjon.

Skreddersydd kailigge

GMC bistår med det praktiske ved skifte av oppdrag for supplybåter og alle typer spesialfartøy i Nordsjøen. Vi organiserer anløp, landligge og avgang, klarering, mannskapsbytter og tekniske modifikasjoner innenfor stål/sveis og mekanisk, elektro og automasjon.

Integrerte tjenester

GMC er en multidisiplin organisasjon som leverer alle tjenester gjennom ett personlig kontaktpunkt. Våre fagavdelinger dekker bredden i tjenester fra design, engineering og prefabrikasjon til supply chain, lagring, mottak og utlevering.

Fasiliteter og nettverk

Mekjarvikbasen til GMC har 500 meter dypvannskai med stor lagringskapasitet, verksteder, kran- og trucktjenester, tilkobling til elektrisitet, ferskvann og avløp.

Vårt kundeløfte Consider it done innebærer kontinuerlig stand by-kapasitet. Gjennom et godt nettverk kan GMC ordne alt nødvendig papirarbeid og praktiske tjenester for fartøy, mannskap og rederi – døgnet rundt 365 dager i året.

Kontaktpersoner mobilisering – demobilisering