Personvernerklæring for kunder og andre

Lov om behandling av personvern

Denne personvernserklæringen følger bestemmelsene i Lov om behandling av personopplysninger med tilhørende forskrift.

Behandling av personopplysninger hos GMC Maritime AS, GMC Yard AS og GMC HVAC AS

Når du bruker nettsiden vår, er i kontakt med oss i forbindelse med kjøp eller salg, utfører oppdrag, søker jobb eller på annen måte er i kontakt med oss vil nevnte GMC-selskaper behandle personopplysninger om deg.

IT-sjef er på vegne av selskapene ansvarlig for selskapets behandling av personopplysninger. Se nederste avsnitt for kontaktinformasjon.

Behandling av personopplysninger hos GMC Eiendom AS

Link til personvernerklæring for GMC Eiendom AS

Personopplysninger som behandles

Vi behandler ulike typer personopplysninger avhengig av hvordan du er i kontakt med oss.

Dersom du er kunde eller kontaktperson hos kunde:

Personopplysning Formål Behandlingsgrunnlag Lagringstid
Navn og firmanavn/arbeidsgiver Gjennomføre salg eller oppdrag Rettslig forpliktelse Inntil 10 år etter utløp av avtale
Kontaktinformasjon
(adresse, epost, telefon)
Gjennomføre salg eller oppdrag Oppfylle salgsavtale Inntil 10 år etter utløp av avtale

Dersom du er potensiell kunde eller kontaktperson hos potensiell kunde:

Personopplysning Formål Behandlingsgrunnlag Lagringstid
Navn og firmanavn/arbeidsgiver Besvare henvendelse Berettiget interesse, besvare henvendelse Inntil 10 år etter avsluttet korrespondanse
Kontaktinformasjon
(adresse, epost, telefon)
Besvare henvendelse Berettiget interesse, besvare henvendelse Inntil 10 år etter avsluttet korrespondanse

Dersom du er kontaktperson hos leverandør:

Personopplysning Formål Behandlingsgrunnlag Lagringstid
Navn og firmanavn/arbeidsgiver Gjennomføre kjøp Oppfylle kjøpsavtale Inntil 10 år etter siste kjøp
Kontaktinformasjon
(adresse, epost, telefon)
Gjennomføre kjøp Oppfylle kjøpsavtale Inntil 10 år etter siste kjøp

Dersom du er arbeidssøker:

Personopplysning Formål Behandlingsgrunnlag Lagringstid
Navn Rekruttering Berettiget interesse, nødvendig info for eventuell ansettelse Inntil 1 år etter mottatt søknad
Kontaktinformasjon
(adresse, epost, telefon)
Rekruttering Berettiget interesse, nødvendig info for eventuell ansettelse Inntil 1 år etter mottatt søknad
CV og søknad Rekruttering Berettiget interesse, nødvendig info for eventuell ansettelse Inntil 1 år etter mottatt søknad

Dersom du besøker våre nettsider:

GMC Maritime AS bruker cookies (informasjonskapsler) på våre nettsider. Cookies er små tekstfiler som plasseres på din datamaskin når du besøker eller benytter tjenester på en nettside.

Vi bruker Google Analytics for å analysere bruken av våre nettsider og bygge statistikk for bruken, men IP-adressen blir anonymisert slik at informasjonen ikke kan spores til deg som person.

Andre cookies som benyttes kan inneholde informasjon, som i seg selv eller i kombinasjon med andre tjenester kan defineres som personopplysninger.

Personopplysning Formål Behandlingsgrunnlag Lagringstid
IP-adresse og brukeratferd Markedsføring Samtykke Inntil 2 år etter siste besøk
IP-adresse og brukeratferd Bedre brukeropplevelse Berettiget interesse, nødvendig for tjeneste Inntil 1 år etter siste besøk

Du finner mer informasjon om våre cookies og håndtering av dem under ’Informasjonskapsler (Cookies)’ på våre nettsider.

Deling av personopplysninger med tredjeparter

GMC Maritime AS bruker tjenesteleverandører (databehandlere) som lagrer, har tilgang til, samler inn eller på annen måte behandler personopplysninger på våre vegne. I slike tilfeller har vi inngått avtaler med behandlerne for å ivareta informasjonssikkerheten. Eksempler på slike leverandører er revisorer, leverandører av driftstjenester av servere, leverandører av driftstjenester for lagring og leverandører av ERP systemer.

Lenker til andre nettsteder mot ulike sosiale medier som Facebook, Youtube og Twitter vil kunne medføre at informasjon om deg som samles ved bruk av våre nettsider. Denne informasjonen vil da kunne deles med andre ut fra din avtale med disse leverandørene, og GMC vil derfor ikke være ansvarlig for bruken av denne informasjonen da den følger dine personverninnstillinger mot den aktuelle leverandøren.

Dine rettigheter som registrert hos oss

Vi behandler dine personopplysninger i henhold til personopplysningsloven og gjeldende forskrifter. Du kan kreve innsyn i, og flytting av egne personopplysninger, samt kreve retting eller sletting av opplysninger.

Du kan lese mer om dine rettigheter hos Datatilsynet – se www.datatilsynet.no.

Klage

Hos Datatilsynet kan du også fremme klage dersom du mener at vår behandling av personopplysninger er i strid med lovgivningen.

Kontaktinformasjon

Henvendelser om hvilke opplysninger som er registrert, retting og sletting kan sendes skriftlig til følgende e-postadresse: privacy@gmc.no

V1 – rev. 04.10.2019

GMC Maritime AS
Nyhavnsveien 11,
4077 Hundvåg

Telefon: 51 84 80 00

GMC Yard AS
Nyhavnsveien 7,
4077 Hundvåg

Telefon: 51 84 80 00

GMC HVAC AS
Tangen 16,
4072 Randaberg

Telefon: 51 84 80 00

xcv

xcv

xcv

test address

test address

test search

test search

sdfsdf

sdfsdf

[dp_regular_menu menu_id="50" submenu_direction="downwards" _builder_version="3.27.3" z_index_tablet="500" menu_text_shadow_horizontal_length_tablet="0px" menu_text_shadow_vertical_length_tablet="0px" menu_text_shadow_blur_strength_tablet="1px" box_shadow_horizontal_tablet="0px" box_shadow_vertical_tablet="0px" box_shadow_blur_tablet="40px" box_shadow_spread_tablet="0px" _i="0" _address="0.1.0.0"][/dp_regular_menu]
[dp_regular_menu menu_id="52" submenu_direction="downwards" _builder_version="3.27.3" z_index_tablet="500" menu_text_shadow_horizontal_length_tablet="0px" menu_text_shadow_vertical_length_tablet="0px" menu_text_shadow_blur_strength_tablet="1px" box_shadow_horizontal_tablet="0px" box_shadow_vertical_tablet="0px" box_shadow_blur_tablet="40px" box_shadow_spread_tablet="0px" _i="0" _address="0.1.1.0"][/dp_regular_menu]
[dp_regular_menu menu_id="51" submenu_direction="downwards" _builder_version="3.27.3" z_index_tablet="500" menu_text_shadow_horizontal_length_tablet="0px" menu_text_shadow_vertical_length_tablet="0px" menu_text_shadow_blur_strength_tablet="1px" box_shadow_horizontal_tablet="0px" box_shadow_vertical_tablet="0px" box_shadow_blur_tablet="40px" box_shadow_spread_tablet="0px" _i="0" _address="0.1.2.0"][/dp_regular_menu]
[dp_regular_menu menu_id="53" submenu_direction="downwards" _builder_version="3.27.3" z_index_tablet="500" menu_text_shadow_horizontal_length_tablet="0px" menu_text_shadow_vertical_length_tablet="0px" menu_text_shadow_blur_strength_tablet="1px" box_shadow_horizontal_tablet="0px" box_shadow_vertical_tablet="0px" box_shadow_blur_tablet="40px" box_shadow_spread_tablet="0px" _i="0" _address="0.1.3.0"][/dp_regular_menu]

GMC Maritime AS

Nyhavnsveien 11
NO-4077 Hundvåg
Norway

+47 51 84 80 00 (24/7)

maritime@gmc.no

GMC Yard AS

Nyhavnsveien 7
NO-4077 Hundvåg
Norway

+47 51 84 80 00 (24/7)

gmc.yard@gmc.no

GMC HVAC AS

Tangen 16
NO-4072 Randaberg
Norway

+47 51 84 80 00 (24/7)

gmc.hvac@gmc.no

GMC Eiendom AS

Byfjordparken 15
NO-4007 Stavanger
Norway

+47 51 84 80 00 (24/7)

gmc.eiendom@gmc.no




Sentralbord: +47 51 84 80 00

Etter vanlig arbeidstid blir du overført til vår 24-timers vakttelefon.


Switchboard: +47 51 84 80 00

After ordinary working hours, you’ll be transferred to our 24-hour duty phone.