Sentralbord: +47 51 84 80 00

Etter vanlig arbeidstid blir du overført til vår 24-timers vakttelefon.

  1. GMC
  2. Om GMC
  3. GMC Marine Partner

gmc marine partner

Vi tilbyr basetjenester og operasjon, i tillegg har vi en egen Products-avdeling for salg og utleie av utstyr. Disse tjenestene dekker behovene til offshore installasjoner og spesialfartøy. 

Om selskapet

GMC Marine Partner AS har hovedkontor i Mekjarvik ved innseilingen til Stavanger. Selskapet er en solid partner for maritime oppdrag og spesialister på maritime prosjekter. GMC Marine Partner opererer basene i Mekjarvik, Jåttåvågen og Gismarvik havn i Haugaland Næringspark. 

Fasiliteter, støttetjenester og produkter for offshore installasjoner og spesialfartøy, til ulike næringer innen maritim, offshore og fornybar industri. Products-avdelingen tilbyr et bredt spekter produkter og tjenester innen løfte-, veie og transportutstyr – både kjøp og utleie.

Basetjenester til skip, rigg og spesialfartøy

Gjennom ett personlig kontaktpunkt leverer vi materiell, mannskap og systemer fra våre baser i Mekjarvik, Gismarvik og Jåttå. Vi leverer supply chain til mobilisering og demobilisering, logistikk, lager og frakt, skipsagenttjenester og mannskapsbytte.

Gmc products – salg og utleie

GMC Products leverer løsninger og utstyr for salg og utleie. Ta kontakt så hjelper vi deg å finne riktig utstyr for prosjektet. Enten behovet er løft og transport, ankring og fortøyning, renseteknologi og ballastvann. 

Vi bistår med årlig kontroll og sertifisering, tar oss av nødvendig vedlikehold samt installasjon og montering på fartøy. 

Multidisipline operasjoner offshore og på land

GMC Marine Partner leverer multidisipline operasjoner offshore og på land, både som prosjektleder, utstyrseier og fagspesialist. Med et av Europas beste lagre for tungt utstyr kan vi spesialtilpasse utrustning, forankring og sjøsikring. Les om våre prosjekter på Aasta Hansteen Spar, Hywind og Googles Makani-prosjekt i Nordsjøen.

Kontaktpersoner