Sentralbord: +47 51 84 80 00

Etter vanlig arbeidstid blir du overført til vår 24-timers vakttelefon.

  1. GMC
  2. Nyheter
  3. Ny daglig leder i GMC Marine Partner
profilbilde mann kontor

Ny daglig leder for GMC Marine Partner, Pål Erik Johannessen.

24.05.2024

Pål Erik Johannessen er ny daglig leder i GMC Marine Partner

Ny daglig leder for GMC Marine Partner starter mandag 3. juni. Johannesen kommer fra selskapet Intelligent Mud Solutions AS (IMS) hvor han har hatt stillingen som daglig leder.

Johannessen har gjennom karrieren hatt ulike roller i maritim og offshore sektor. I organisasjoner som Forsvaret, Seadrill og NAVIC Engineering har han opparbeidet seg betydelig kompetanse innen program- og personalledelse, med spesielt fokus på organisasjonsutvikling, organisk- og økonomisk vekst.

– Vi har jobbet over tid for å finne en velegnet leder for GMC Marine Partner, og vi er veldig tilfreds med å ha fått Pål Erik Johannessen med på lederlaget til industridelen av GMC. Vi skal bygge et nytt og sterkere GMC Marine Partner for framtiden. Pål Erik bringer med seg høy energi, kunnskap, og ikke minst erfaring fra flere av fagene som GMC leverer på, sier Thomas A. Vang, konsernsjef i GMC.

Inne i nybygget sveisehall sveisehall

Med Johannessens ansettelse er GMC Marine Partner godt rustet til å møte fremtidens muligheter. Vi ser frem til å bli kjent med, og jobbe tett med Johannessen videre. Hans erfaring og kompetanse skal bidra til å sikre at GMC sine kunder får den beste ekspertisen.

Johannessen selv ser frem til å bli kjent med hele GMC, noe han er i gang med allerede. Vi ønsker Pål Erik Johannessen velkommen til GMC, og ser frem til en spennende reise sammen.

Om selskapet

GMC Marine Partner har hovedkontor på GMC sin base i Mekjarvik. Selskapet er en solid partner for maritime oppdrag, og spesialister innen marine operasjoner og logistikk. Med fasiliteter i Mekjarvik, Gismarvik og Jåttåvågen. Fasilitetene, støttetjenestene og produktene leveres til offshore installasjoner og spesialfartøy – med prosjekter innen maritim-, offshore og fornybar industri. Gjennom produktavdelingen finner du et stort spekter utstyr til marine operasjoner – for salg og utleie. Les mer om selskapet her. 

Andre nyheter:

mann foran kontorbygg og oversiktsbilde Husøy på Haugalandet

31.05.2024

Fra Aibel til GMC: Geir Arne Tjøsvoll er Area Manager på Haugalandet

Fra Aibel til ny jobb: Geir Arne Tjøsvoll er ny leder for GMC Power & Automation på Haugalandet.

sveisehall med truck foran

18.04.2024

GMC åpner ny hall i Mekjarvik

Hallen dobler kapasiteten, og gjør det mulig å gjennomføre prosjekter av et større omfang enn tidligere.

Bilde av Paul Lande ute i oransje jakke

01.03.2024

Noen gode råd fra avtroppende elektroinstallatør

Elektroinstallatør Paul Lande er klar for å levere stafettpinnen videre. Her deler han sine råd for sikkerhet på jobb.