Sentralbord: +47 51 84 80 00

Etter vanlig arbeidstid blir du overført til vår 24-timers vakttelefon.

  1. GMC
  2. Om GMC
  3. Jobb og karriere i GMC test 2

Vil du være med på reisen?

Har du lyst på en spennende og variert arbeidshverdag, og mulighet til å være med å forme GMC sin reise? GMC vokser og vi søker kreative fagfolk som setter kunden i sentrum. Hos oss får du et godt arbeidsmiljø og kjekke kolleger.

Ledige stillinger

Vi har også flere stillinger utlyst på Finn.no, se oversikt her:

Se ledige stillinger på Finn.no

Kreativitet og vekst

Siden 1973 har GMC minimert nedetiden for skip, rigg og installasjoner. GMC-gruppen er ledende innen skipsservice, og tilbyr ulike tjenester og løsninger for maritim industri. Nå søker vi engasjerte folk som er lidenskapelig opptatt av å utvikle seg, og bidra til gode samarbeid – både i eget team og på tvers av selskapene i GMC.

Vi tror på en kultur som inspirerer til kreativitet og vekst. Vi verdsetter mangfold og inkludering. I GMC oppfordrer vi ansatte til å ta initativ, tenke utenfor boksen og utforske løsninger som kan drive selskapene og bransjen framover.

GMC vokser – nå søker vi flere folk

Vi ser etter dyktige fagfolk innen en rekke områder, som industrimekaniker, platearbeidere, industrirørleggere, sveisere og elektrikere.

Vi tilbyr et støttende og samarbeidsorientert arbeidsmiljø hvor du får mulighet til å utvikle egne ferdigheter. Enten du er nyutdannet og ønsker å starte karrieren din, eller er en erfaren profesjonell på jakt etter nye utfordringer.

I GMC verdsetter vi folka i alt vi gjør. Gjennom kontinuerlig læring og utvikling vil du få muligheten til å utvikle egne kunnskaper og ferdigheter, og vi støtter også videreutdanning og opplæring av våre ansatte.

Høres dette interessant ut?

Hos oss blir du en del av et team dedikerte fagfolk som deler en visjon om å skape en positiv utvikling i bransjen. Er du klar for å bli med på vår spennende reise, oppfordrer vi deg til å se våre ledige stillinger på Finn.no eller sende inn en åpen søknad til vår HR-avdeling.

Kontaktpersonerjobb og karriere