Sentralbord: +47 51 84 80 00

Etter vanlig arbeidstid blir du overført til vår 24-timers vakttelefon.

 1. GMC
 2. Stillinger
 3. Sales Manager
docking of a ship seen from above

Sales Manager

GMC er i positiv utvikling og har klare mål om å realisere potensialet som ligger i våre selskaper. Industrikonsernet skal vokse videre i markeder vi er en del av i dag, og samtidig søke nye markedsmuligheter for fremtiden innenfor grønne næringer.

Er du vår nye leder for salg?

Arbeidsgiver: GMC Holding AS
Stillingstittel: Sales Manager
Frist: Vi intervjuer fortløpende
Ansettelsesform: Fast

Som sales manager i GMC vil man være ansvarlig for å håndtere salg på tvers av alle våre 5 driftsselskaper. Du skal hente inn nye kunder og samtidig utvikle de eksisterende. Du vil være ansvarlig for at vi lykkes med de salgsmålene vi har satt og med det skape nye gode kundeopplevelser som vi kan bygge videre på. Samtidig vil du få en viktig rolle på tvers av lederteamene i industrikonsernet i GMC.

GMC ønsker en person som alltid er “på veien” for GMC. Oppsøkende kundearbeid, messer og konferanser, bistand til tilbud og kontrakter i selskapene og en pådriver for at vi gjør vårt beste for å utnytte potensialet som ligger i selskapene våre. Du får selvsagt en kontorplass og et stort sett med strålende kolleger.

Hva vi ønsker av deg:

  Vi ser etter deg som har erfaring fra salg og markedsarbeid i industriell, logistikk, eller maritim næring og kan vise til resultater for hva du har oppnådd. Du skal selge et bredt spekter av tjenester så stor båndbredde og evne til å sette seg raskt inn i problemstillinger og fag vil være en stor fordel. Våre tjenester spenner fra installasjon av HVAC systemer, elektroinstallasjon, stor utleiepoorteffølje, skipsservice, logistikk og skipstjenester, til klassing og dokking av fartøyer. Vi har også en solid kundeportefølje å ta av.

  Du må kunne identifisere deg sterkt med våre ledelsesprinsipper som er:

  Kreativitet – Realisme – Etikk – Mot

  Ansvarsområder:

  • Selge tjenester og prosjekter på tvers av industrikonsernet i GMC
  • Håndtere og koordinere prosesser og systemer (CRM) for salg
  • Utarbeide planer og tiltak for å lykkes med GMCs målsetninger om vekst
  • Bidra til utvikling av tjenester som setter GMC i stand til å gripe flere muligheter – i dag og i fremtiden
  • Bygge sterke relasjoner med et stor nettverk av kunder

  Kvalifikasjoner:

  • Du har gjerne en utdannelse innen marked & salg, eller annen relevant utdanning
  • Erfaring fra salg og forretningsutvikling
  • Menneskelige evner til å engasjere, motivere, og veilede.
  • God kjennskap til bransjen selskapene opererer i, og forståelse for markedsdynamikk og trender. Maritim industriforståelse vil være en fordel.
  • Sterke kommunikasjonsevner og flink til kommunisere godt både skriftlig og muntlig.
  • En brobygger som bygger sterke relasjoner med de andre lederne i gruppen, samarbeidspartnere og kunder.

  Hva du kan forvente av oss:

  En svært spennende rolle og en mulighet til å gjøre en stor forskjell. GMC skal bygge videre på sitt solide fundament og tilbyr med dette en rolle i fremste linje for å bidra til at vi lykkes sammen.

  I GMC får du mulighet til å være med å forme retningen til et konsern med stort potensiale. Dette er en variert og innholdsrik rolle i en trivelig arbeidskultur med folk som er opptatt av å få til noe sammen. I tillegg får du det som hører til av konkurransedyktige betingelser og forsikringer.

  Frihet i rollen – kanonkjekke kolleger – mye læring – og mye morro – det garanterer vi!

  Alle henvendelser behandles konfidensielt. Søknad og CV sendes snarest, og senest innen 26. januar 2024. Søknader behandles fortløpende.

  Siden konsernets oppstart i 1973 har kulturen bestått av folk som får ting til å skje. I tråd med slagordet vårt: Consider it done!

  Har du spørsmål om stillingen?

  Ta kontakt med Kristin Helmikstøl på telefon 916 08 001 eller send en e-post til on.cmg@hhk.