Sentralbord: +47 51 84 80 00

Etter vanlig arbeidstid blir du overført til vår 24-timers vakttelefon.

  1. GMC
  2. Industri
  3. Elektro og automasjon
  4. Elektro og automasjon til rigg, offshore og havvind

Elektro til rigg, offshore og havvind

Vi sikrer verdier og får riggen raskt tilbake i full drift. Våre styringssystemer gir dere god kontroll på fremdrift og kostnader. 

24/7 – 365

Vi sikrer verdier og får riggen tilbake i full drift med minimale forsinkelser. Våre styringssystemer gir svært god kontroll på framdrift og kostnader.

GMC er kjent for kort reaksjonstid og krisehåndtering og har utført mange tidskritiske reparasjoner etter brann i tavlerom, maskinrom eller andre tidskritiske prosjekter som reaktivering av rigg og klasse-/SPS-prosjekter.

Systemleveranser

Vi har et stort nettverk med leverandører og partnere. Dette gir dere effektiv support for alle systemer om bord. Av større systemleveranser har GMC levert vinteriseringer med kontrollsystem av gangvei og trapper, tavle og trafosystemer, system-oppgraderinger for brann og gass, Power Management Systems (PMS), ESD-system, PAGA-system og UPS, samt Ex-inspeksjon og -reparasjoner.

Prosjekter

Med erfaring fra store og små prosjekter. Vi utfører alle deler av oppdraget; survey/tilbud, engineering, dokumentasjon, innkjøp, installasjon, MC/test/ferdigstillelse, overlevering og sluttdokumentasjon.

Tilbud til ditt prosjekt?

Kontakt prosjektleder for Offshore Service, Eirik Smistad. Se kontaktinfo i fanen til høyre.

Kontaktpersoner
rigg, offshore og havvind