Sentralbord: +47 51 84 80 00

Etter vanlig arbeidstid blir du overført til vår 24-timers vakttelefon.

  1. GMC
  2. Nyheter
  3. Ny leder i GMC Power & Automation er klar for å bygge team
fire elektrikere med verneustyr om bord et skip

Maritime oppdrag på jobb. Fra venstre: Aksel Holmås Ludvigsen, Kristoffer Håland Håheller, Erik Magnus Hareide, Sander Middelthon.

Ny leder i GMC Power & Automation: klar for å skape vinnerlag

Nå har vi lyst ut mange nye og spennende stillinger. Vi skal styrke oss betraktelig, og få et mye større fotfeste i markedet, sier Kenneth Eichner, ny daglig leder i GMC Power & Automation AS.  

– Hørar du ikkje kor eg e fra?

– Jo, men det e vel ikkje Bergen by? 

– Eg e fra Askøy, sier Eichner.

Opprinnelig fra Askøy utenfor Bergen, og med over 20 års fartstid i elektrobransjen. Eichner har vært innom selskaper som Aker Solutions, Agile Rig & Modules og Elektroskandia. Nå er han klar for å eskalere et selskap med stort potensiale.

Om selskapet

GMC Power & Automation leverer tjenester innen skips- og offshore industri. Selskapet er en del av industrikonsernet GMC, med hovedkontor og elektroverksted i Stavanger. Les mer om selskapet her.

to personer som smiler ved et kaianlegg

Konsernsjef Thomas A. Vang ønsket Eichner velkommen som leder i GMC-gruppen i juni.

Folka først

Vi har mye spennende på gang nå og har en lysende kjekk fremtid. Derfor trenger vi flere dyktige kolleger som kan være med å utvikle selskapet videre og bidra til vekst. Mitt fokus er å bygge gode team. Jeg vektlegger det å få de andre lagspillerne til å yte sitt beste på sine områder, og ikke minst samspillet med resten av teamet. Samtidig må vi ikke glemme at det skal være gøy på jobb, og trivselsfaktoren skal være høy her, sier Eichner. 

 

Det skal være gøy på jobb, og trivselsfaktoren skal være høy her.

Kenneth Eichner, daglig leder GMC Power & Automation

Ny dag på jobb med maritime oppdrag. Ulike skip, rigger og installasjoner gjør jobbhverdagen i GMC spennende og variert.

Ingen like dager på jobb

Erik Pedersen har jobbet i GMC i seks år, i fjor ble han formann og nå kvalitetssikrer han arbeidet.

– Prosjektene her er varierte. Skip, rigg og offshore enheter vi er ombord på har ulike systemer som vi må sette oss inn i. I tillegg får du gjerne med deg en sjøfart, en gang endte teamet opp i Lysefjorden, forteller Pedersen.

– Vi har veldig varierte arbeidsoppgaver. Dagene kan bestå av alt fra ombygginger, til nybygg og hastefeilsøking da et fartøy har fått feil på generatoren. Denne bredden jobber vi med fremover, og rigger oss for å ta imot enda flere kunder, sier Eichner 

ung mann som smiler til kamera

Erik Pedersen har vært i GMC i seks år og ble ifjor formann.

– Søke jobb i GMC, hvorfor?

Først og fremst er selskapet i en spennende utvikling. Og et annet veldig godt poeng og mye av grunnen til at jeg har startet herer at vi er en del av et familieeid konsern. Dette merker vi også utover i selskapet og vi er på et personlig plan. Hos oss er du ikke en av mange og et nummer i rekka, men du jobber i et selskap med god takhøyde. Har du noe på hjertet så kom med det – min dør er alltid åpen, sier Eichner.

Bygg karrieren

Variasjon i prosjekter gir deg bred erfaring. Og med arbeidserfaring i GMC, får du utfordret elektrofagbrevet ditt i stor grad. Mulighetene er ifølge Eichner mange med arbeidserfaring i selskapet. 

– Etter noen år med erfaring hos oss er du en veldig ettertraktet og kunnskapsrik elektromontør. Heldigvis blir de fleste hos oss i mange, mange år, smiler Eichner.   

– Noen prøver seg andre steder, men det har vist seg at de kommer tilbake og det er vi glade for. I tillegg ønsker enkelte å ta videreutdanning et par år på fagskolen, eller går for en mastergrad. Kompetanseheving og målrettet jobbing heier vi på her. Når noen ønsker flere utfordringer og mer tyngde, får vi som selskap mulighet til å utvide med flere dyktige prosjektledere på sikt.  

Vil du vite mer?

Har du lyst til å høre mer om mulighetene dine i GMC Power & Automation?

Send en e-post til Kenneth Eichner / on.cmg@ieek eller melding på LinkedIn.

Publisert 30. august 2023

Andre nyheter:

mann i verneutstyr som sveiser

13.07.2024

GMC med kraftig hopp i inntektene

Industrikonsernet GMC feiret 50-årsjubileum i 2023 med et betydelig oppsving i inntektene. – Vi ser lyst på framtiden, sier toppsjefen.

gruppebilde av GMC ansatte på Kårstø

03.07.2024

GMC-teamet på Kårstø prosessanlegg

Kårstø prosessanlegg er Europas største i sitt slag. GMC sørger for trygg og sikker drift av HVAC-systemene på anlegget.

oversiktsbilde av Mekjarvik havn med skip i forgrunnen

24.06.2024

Satser på nye teknologier i maritim industri

Industrikonsernet GMC inngår partnerskap med Marine Manager AS.